Yomra Anadolu Lisesi

WEB https://yomraanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : SANCAK MAH. HÜKÜMET CAD. YOMRA ANADOLU LISESI BLOK NO 95A YOMRA / TRABZON
VİZYON : Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık bir nesil olarak yetiştirmek; milli-ahlâki değerleri tanımaları, benimsemeleri ve geliştirmelerini sağlamak.
MİSYON : Kendi alanında uzman personeli, fiziki altyapısı ve akademik başarısı yüksek öğrencileri ile bölgesinde tercih edilen bir okul olmak.
BAŞARILAR : Eskrim dalında il 2. Liği Yüzmede 4 branşta il birinciliği Havalı ve ateşli silahlar-Tüfek Genç bayanlar Türkiye Şampiyonluğu Taekwondo 60 kg genç erkekler il 1. Liği Badmintonda ilçe 2. Liği Masa tenisi turnuvalarında ilçe 3. Lüğü Voleybolda ilçe 3. Lüğü

Saatler : DERS BAŞLAMA SAATİ:08:30 DERS BİTİŞ SAATİ :15:40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK : 10 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 0 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :